BREEAM

Vi tar miljøet på alvor

Vår viktigste medspiller for å skape bedre bomiljøer, er deg som beboer - for der hvor vi avslutter, tar du over. Derfor er det så viktig for oss å ivareta miljøet så bra som mulig gjennom hele prosessen, slik at du kan føle deg trygg på at dine og naturens behov er tatt hånd om. Å ta miljøet på alvor, er å ta hverandre på alvor.

BREEAM er verdens ledende sertifiseringsordning for bærekraftsvurdering av bygninger. Verdien av et BREEAM-sertifikat er bedre kvalitet og høyere ytelse i hele byggemiljøets livssyklus, fra nybygging til bruk, oppussing og riving.

 

Våre tre hovedkategorier

Trym Bolig har registrert leilighetene på Liljendal, og har ambisjon om å sertifisere etter BREEAM-NOR klassifisering Very Good. Liljendal har spesielt fokus på tre av ni hovedkategorier.

Ledelse

Vi tar alltid hensyn til omgivelsene når vi bygger og er nøye med våre miljørutiner. Når du flytter inn på Liljendal har vi jobbet lenge med
gode rutiner for drift og vedlikehold av bygget du skal bo i. Vi gir deg god veiledning når du flytter inn, slik at du får de beste forutsetningene for å trives i ditt nye hjem.

Transport

Med kort avstand til sykkelveier kan du velge sykkel til jobben, ærend på Sirkus Shopping eller en tur langs Ladestien. Kollektivtransport rett i nærheten med metrobussen gjør turen til byen mer komfortabel og enkel. Når du kommer hjem, har vi lagt til rette for sykkelparkering, lading og lagring som passer dine behov – nå og i fremtiden. Tilgjengelig, trygt og naturlig, enten du velger to eller fire hjul.

Areal og økologi

Når vi bygger, tenker vi også på at naturen rundt oss må ivaretas gjennom hele byggefasen. Vi har som mål å etterlate tomta bedre enn da vi startet. Slik at når du overtar finner du naturlig opparbeidede grøntarealer, med stedstypiske plantevalg og godt planlagt vedlikehold.

BREEAM er en registrert merkevare hos BRE (the Building Research Establishment Ltd. Community Trade Mark
E5778551). BREEAM-merkevaren, logoer og symboler eies av (Copyright) BRE og kan kun gjengis med tillatelse